ДОБРЕ ДОШЛИ В СТИЛА НА ЖИВОТ НА ERGOBABY

Objavljeno

Продуктите, които улесняват носенето на децата – от новородени до възрастта на детската градина

Удоволствието от близкото носене на новороденото е едно от най-простите удоволствия в живота. От кърмаческа възраст до ранна детска възраст  раницата Ergobaby ще Ви осигури удобно носене на детето отпред, отзад и настрани. Иновативният дизайн позволява на  майките и бащите ръцете им да бъдат свободни и да останат активни и продуктивни в ежедневието си.

Ергономичният дизайн на Ergobaby поддържа естествената позиция за развитието на детските тазобедрени стави и гръбначния стълб. Ергономичната раница здраво държи детето близо до тялото на родителя и разпределя по-голямата част от теглото на детето между хълбоците и бедрата, като по този начин помага да се предотврати натиск върху гръбнака и намалява и физическото усилие за родителите.

Наши приоритети са обучението и удовлетвореността на клиентите. Ergobaby работи в цял свят, разполага с ефективен екип, който е отдаден на надеждната работа и отношението с хората в позитивен дух. Нашата мисия е да предложим на родителите  детски раници и аксесоари, изработени с много мисъл, иновативност и най-високо качество на пазара. Желанието ни е да образоваме родителите относно носенето на децата и свързаните с това теми, както и да подобрим начина, по който следващите поколения деца ще опознаят света.

Спокойното родителство за спокоен свят е изборът, който може да направи всеки родител. Децата, на които постоянно им се предоставя физически контакт и емоционална безопасност, е по-вероятно при израстването и съзряването да се държат състрадателно и благосклонно към другите.